Версия: Майката на загинало при пожара бебе е бивша проститутка и наркоманка

https://www.24chasa.bg/novini/article/10273518 www.24chasa.bg

Неочакван обрат на историята с двете загинали при пожар във Варна деца, даде разказ на брата на бащата, публикуван в социалните мрежи. Мъжът е чичо на малкото едногодишно момченце, което загина при огнената стихия в събота. 

По думите му обаче по-голямото, 4-годишно дете е на бащата и е от друга майка. Според разказа на чичото, който живее в Англия, двамата родители са били наркомани, а майката Мартина имала още 2 деца и е  бивша проститутка.

„Тази жена я знам отдавна, защото тя живееше в съседния блок в Кайсиева градина. Казва се Мартина, всички там я знаят. Около 25-26-годишна е.Преди години се ожени в Сливен, където роди 2 деца. От там избяга в Германия, но без децата, които останаха при бащата.В Германия работи като приститутка. Брат ми я измъкна от лапите на сводниците и дойдоха във Варна. Забременя от брат ми, но тъй като е наркоманка избяга и от него и отиде да живее в апартамента на това момче, където стана пожара.Разведе го с жена му. Роди при него детето на брат ми, а другото, по-голямото дете е на мъжа с когото заживя.Не допускаше брат ми до бебето. Твърдеше, че не е негово, а от новия и мъж, но брат ми е сигурен, защото тя избяга бременна.Тогава аз като по-голям изтеглих брат ми при мен във Великобритания да работи тук при мен.

Имам познат техен съсед на апартамента, където стана пожара, който често е ходил у тях. Било е голяма мизерия. Надрусани, няма ток, децата в едната стая, те в другата надрусани. Последният път като ходил децата се топлили на газовия котлон, нали има едни такива реотани към котлоните.Вероятно така е станал пожара, а те са били в другата стая надрусани, а може и да ги е нямало, защото понякога ходели на купони в съседен апартамент, като оставяли децата сами. Не знам какво точно е станало.Брат ми са му звъннали към полунощ и той веднага отива пред блока и скача срещу Мартина с обнинение, че е убила детето му, но полицаите го успокоили“, разказа братът на почернения бащавъв фейсбук.