ГЕРБ и Цветанов се засякоха пред РИК-Благоевград

https://www.24chasa.bg/novini/article/10273534 www.24chasa.bg
Цветан Цветанов се засече с бившите си съпартийци от ГЕРБ пред РИК-Благоевград, където регистрираха листите си. СНИМКА: Тони Маскръчка

Лидерът на "Републиканци за България" Цветан Цветанов се засече с бившите си съпартийци от ГЕРБ пред РИК-Благоевград, където регистрираха листите си. Цветанов поздрави бившата депутатка Даниела Савеклиева и още няколко души от листата на ГЕРБ.

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Благоевград Андрей Новаков регистрира в Районната избирателна комисия листата с кандидати за народни представители. Той бе придружен от водача за 1 МИР – Росен Желязков, организационния секретар за областта Даниела Савеклиева и част от кандидатите за депутати. За първи път второто място не е отредено на кандидат от Благоевград, който е поставен едва на 6-а позиция.

Община Банско получава второ място в лицето на ексдепутата и общински лидер Александър Мацурев.

ГЕРБ и Цветанов се засякоха пред РИК-Благоевград

Третото място е за Костадин Стойков от Петрич, Стоян Стоев от Сандански е на четвърто място, а д-р Емил Тончев от Разлог на пето.

ГЕРБ и Цветанов се засякоха пред РИК-Благоевград

Благоевградският общински съветник Кирил Илиев е на шесто място.

На последното 22-ро място по традиция вече е синът на кмета на Симитли Стефан Апостолов, който на последните 4 парламентарни избори винаги от последен става първи, влизайки в парламента с рекорден брой преференции.