Болничен шеф и кметица след Каназирева в листата на ГЕРБ за Пловдив-област

https://www.24chasa.bg/region/article/10273541 www.24chasa.bg
Областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев и водачът на листата Дани Каназирева внесоха днес депутатската листа за предстоящите избори СНИМКА: Румен Златански

Младен Шишков от Раковски е четвърти, шефът на "Свободна зона" - 

Шъфът на болницата в Асеновград д-р Иван Червенков и кметът на с. Крумово Румяна Самоковарева са в листата на ГЕРБ за Пловдив-област за предстоящия вот. Лекарят е втори след водача Дани Каназирева, а Самоковарева - седма.

Борим се за четири депутатски места, заяви областният лидер на ГЕРБ Георги Мараджиев. Той и Каназирева регистрираха листата в 17 РИК.

Той предупреди, че предстои не Виденова, а много по-тежка Радева зима с тези високи цени на тока. Затова новият парламент трябвало да излъчи стабилно и компетентно правителство.

 "ГЕРБ няма загуба в Пловдив-област от изборите за президент, няма и да има. Начело на листата ни  е  Дани Каназирева. Тя е познат човек в областта", каза  Мараджиев. И добави, че лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов оценява този факт. Трети в листата е Йордан Кръстанов от СДС, а четвърти  Младен Шишков от Раковски, който няколко мандата бе народен представител.

Пети е Розалин Петков, бивш областен управител и зам.-кмет в Пловдив, а сега е шеф на "Свободна зона". След него са Владимир Пильов от Стамболийски и Румяна Самоковарева – кмет на село Крумово.

На девето място е директорът на СУ "Проф. Асен Златаров" в Първомай Чавдар Здравчев.

"Този човек е истински будител. Продаде свой имот за немалка сума  и инвестира всичките пари в училището. Ако отидете да го видите, ще се възхитите колко и обновено и модернизирано", заяви Мараджиев.

"Моят призив е стабилност и разум" , заяви Каназирева.